NOVA ENERGIJA – PROGRAM

 

 

 

Žurke

Koncert grupe Kal

Kal je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock`n`Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, u inostranstvu su odsvirali preko 400 koncerata.

POGLEDAJ VIDEO

grupa Kal

    

Bend "Talasna dužina"

Talasna Dužina je relativno mlad bend koji je za kratko vreme skrenuo pažnju na sebe. Članovi benda su dugogodišnji prijatelji sa fakulteta koji uporedo sa muzikom privode kraju, a negde na tom putu su počeli da dele i zajedničku strast prema muzici. 2013. godine izdali su prvi album za "Siti Rekords", sa kog se odmah izdvojila pesma "U koliko postelja" Aleksandre Milutinović koja je mentor benda. Krajem 2014. "TD" je realizovala još jedan singl i spot za pesmu "Preboleo" koja je trenutno radijski hit. Trenutno su najpopularniji mladi klupski bend kod nas.

POGLEDAJ VIDEO

ankic

    

Milan Ankić & bend

Milan Ankic, mladi klupski pevac, svoju desetogodisnju karijeru od 2005. godine uspesno gradi po beogradskim klubovima i klubovima sirom zemlje i inostranstva. Siroj publici predstavio se 2008. godine u revijalnom delu Radijskog festivala, da bi zatim 2011. godine izbacio svoj prvi pop singl pod nazivom “Odlazi nevoljo”, nakon toga 2013. godine sledi i drugi singl “Moja Ljubavi”. Trenutno radi na svojoj novoj pesmi koju ce uskoro objaviti, sto ce ujedno biti i najava za njegov album prvenac koji je uveliko u pripremi .

POGLEDAJ VIDEO

ankic

One thought on “NOVA ENERGIJA – PROGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>